Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Martilapu 200 ml

Martilapu 200 ml

5900 Ft

A martilapu az őszirózsafélék családjába tartozik.Levéltelen állapotában, kora tavasszal élénksárga színéről messziről felismerhető. Vízpartok, nedves rétek, árokpartok hegyek élőhelyeit részesíti előnyben. Leginkább a kavicsos, törmelékes talajt kedveli. A belőle préseléssel készített lé semmilyen káros adalékanyagot, tartósítószert, mesterséges színezéket, és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

A martilaput nyugodtan nevezhetjük a légúti megbetegedések természetes ellenszerének. Az irritált, gyulladt nyálkahártyát mindenek előtt védőréteggel vonja be, mely megakadályozza a továbbfertőződést, és gyorsítja a regenerálódást. Nyákoldó jellemvonásának köszönhetően kifogástalanul csillapítja a köhögést, és enyhíti a vele együtt járó, kellemetlen tüneteket. Az ókori görögök is jól ismerték a martilaput. Asztmásoknak például a levelei égetésekor keletkezett füst belélegzését javasolták.

Roboráló tulajdonsága elősegíti a szervezet felépülését, amely lábadozási időszakban különösen hangsúlyos. A köhögést nem elnyomva csillapítja, hanem a nyákot teszi hígabbá, a könnyebb felköhögés, és lélegzés érdekében.

Minden jog fenntartva!