Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Fokhagyma 200 ml

Fokhagyma 200 ml

5900 Ft

A fokhagyma a népi gyógyászat egyik legősibb, s legkedveltebb növénye, mely távol tart mindenféle bajt. Pozitívumait az allicin nevű vegyületnek köszönheti. A fokhagymából préselt lé nem tartalmaz semmilyen káros adalékanyagot, tartósítószert, vagy mesterséges színezéket, de hozzáadott cukortól sem kell tartani. Az allicin felszabadulásához mindenképpen össze kell zúzni a fokhagyma gerezdet, így főzés közben sem érdemes kihagyni ezt a lépést.

A fokhagyma természetes fertőzésgátló, így rendszeres fogyasztásával nagyrészt száműzhetőek a bakteriális, vírusos megbetegedések. A legfrissebb kutatások rámutattak arra, hogy a fokhagyma a daganatos betegségek megelőzésében, sőt a rákos sejtek elpusztításában is eredményes. A benne található több, mint száz biológiai vegyület az egészségmegőrzés célját szolgálja.

A fokhagyma a szív- és érrendszer elhivatott barátja. Rendszeres fogyasztásával csökkenthető a magas vérnyomás, egyensúlyba hozható a vér koleszterin szintje, s meggátolható a vérrögképződés.Keringésjavító pozitívumának is köszönhetően a stroke, és infarktus kockázata minimalizálható.

Minden jog fenntartva!