Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Gyömbér 200 ml

Gyömbér 200 ml

5900 Ft

A gyömbér a trópusok, szubtrópusok kincse. A csípős fűszer pozitív tulajdonságai miatt világszerte tiszteletet vívott ki magának. A belőle készített, préseléssel kinyert lé nem tartalmaz semmilyen káros adalékanyagot, tartósítószert, mesterséges színezéket, vagy hozzáadott cukrot.

A gyömbér olyan sokoldalú, hogy valójában mindenki számára javasolható a rendszeres fogyasztása. A teljesség igénye nélkül baktérium- és gombaölő, antivirális, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, és fertőtlenítő hatású. A köhögés, vagy éppen a hányinger csillapítására is kiválóan alkalmas.

A gyömbér a különböző eredetű fájdalmak enyhítésében is az élen jár, így reuma, csúz, vagy izomgörcsök kezelésében kimagasló eredmények érhetőek el a segítségével. A vérkeringést fokozza, a visszerek állapotát javítja, de az emésztést is pozitív irányban befolyásolja, hiszen egyrészt serkenti az étvágyat, másrészt támogatja az ideális bélmozgást. A gyömbér a szív- és érrendszer barátja, hiszen megakadályozza a vérrögképződést, és mérsékli a magas vérnyomást. Görcsoldásra is eredményesen alkalmazható.

Minden jog fenntartva!