Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Medvehagyma 200 ml

További kiszerelések

Medvehagyma 600 ml

11800 Ft

Medvehagyma 200 ml

5900 Ft

A medvehagyma nevének eredete szinte mindent elárul pozitív tulajdonságairól. A keresztelő ugyanis a medvéknek köszönhető, akik téli álmukat követően kizárólag medvehagymát hajlandóak fogyasztani azért, hogy szervezetükből gyors ütemben eltávozzanak az alvás ideje alatt felgyülemlett nagy mennyiségű toxikus salakanyagok. A belőle készített, préseléssel kinyert lé semmilyen káros adalékanyagot, tartósítószert, mesterséges színezéket nem tartalmaz, ahogy hozzáadott cukor sem rontja az összképet. Erdőkben, ligetekben telepekben él, s a fokhagymára hajazó íze, illata karakteressé teszi.

Legfőbb hatóanyaga az allicin, de található benneallináz,ajoen, adenozin,flavonoidok,foszfolipidek,. A medvehagyma dúskál a vasban, hússzoros mennyiséggel büszkélkedhet a fokhagyma kapacitásához képest. Kiemelkedő A, B, C-vitamin, magnézium, mangán, kalcium, szelén tartalma.

A medvehagyma azon túl, hogy elősegíti az optimális méregtelenítést, komoly vértisztító hatásának köszönhetően óvja a szív- és érrendszer egészségét, megakadályozva a vérrögképződést, és kiegyensúlyozva a koleszterin szintet.

Minden jog fenntartva!