Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Kakukkfű 600 ml

További kiszerelések

Kakukkfű 200 ml

5900 Ft

Kakukkfű 600 ml

11800 Ft

A kakukkfű a Thymus nemzetségbe tartozik, boltozatos alakú cserje, félcserje, vagy fásuló tövű, fűszeres illatú, évelő növény. Már az Egyiptomiak, és az ókori görögök is nagy becsben tartották. A belőle nyert préselt lé nem tartalmaz semmilyen káros, mesterséges adalékanyagot, színezéket, tartósítószert, vagy éppen hozzáadott cukrot. Az évelő fűszer- és gyógynövény pozitívumait, azonban kivétel nélkül palackba zárták.

Antibakteriális hatásának köszönhetően támogatja az immunrendszert az optimális működésben, kiűzve az esetleges baktériumokat, vírusokat, melyek csak bajt okozhatnak. Emésztőserkentő tulajdonsága is kimagasló, mely egyrészt kíméletesen segíti elő az ideális bélmozgást, másrészt a lehető legjobb feltételeket garantálja a tápanyagok felszívódásához. A kakukkfű nyálkaoldó, köptető hatású, éppen ezért felsőlégúti panaszok, köhögés, tüsszögés, irritáltság esetén sikerrel alkalmazható. Étvágyjavító jellemvonása miatt, akár felépülési időszakban is érdemes fogyasztani, felgyorsítva a regenerációt. Külsőleg alkalmazva kiváló sebgyógyító, és fertőtlenítő.

Használat előtt rázza fel az üveget!
Adagolás: felnőtteknek és serdülőknek 12 éves korig étkezés előtt 10 ml préselt gyógynövény hígítatlanul vagy kevés folyadékkal 3-4 alkalommal naponta. 4-12 éves kor között naponta 4-szer 5ml, 4 éves kor alatt 3-szor 5ml.

Minden jog fenntartva!