Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Natúr tökmag 200g

További kiszerelések

Natúr tökmag 500g

2190 Ft

Natúr tökmag 200g

990 Ft

A stájer natúr tökmag igazi aranybánya egészségünk megőrzésének szempontjából, hiszen számos alkotóeleme közvetlenül járul hozzá testünk épségéhez, ideális működéséhez. A telített, és telítetlen zsírsavak tökéletes aránya lehetővé teszi, hogy a tökmag rendszeres fogyasztásával segítsük szívünk, és érrendszerünk optimális üzemelését. A zsírsavak egyedülálló módon óvják érhálózatunkat a plakk-képződéstől, minimalizálják a trombózis kialakulásának kockázatát, mérséklik a magas vérnyomást, s csökkentik a vér rossz (ldl) koleszterin szintjét.

A stájer natúr tökmag vitaminprofilja is szemrevaló. Magas A, E, B1, B2, B6, és D vitamin tartalma segít abban, hogy szervezetünk hamar regenerálódjon egy-egy betegség után, roborálja immunrendszerünket, támogatva a preventív folyamatokat. A gyors regeneráció másik feltétele, hogy testünk megfelelő mennyiségű antioxidánshoz jusson. Ezek a különleges anyagok nem véletlenül közkedveltek. A szabad gyökök megkötésében az élen járnak, éppen ezért a rákos megbetegedések elleni küzdelem élharcosai. A tökmag fizikai, és szellemi kapacitálhatóságunkat fejleszti, hatására élénkebbé, fogékonyabbá válhatunk. Nyomelemei megakadályozzák az izomgörcsök kialakulását, és a vérszegénységet, utóbbit főleg a réz áldásos jelenléte eredményezi. A stájer natúr tökmag a méregtelenítésben is főszerepet játszik, hiszen a máj funkcióit kiemelten támogatja, ezáltal serkentve a salakanyagok eltávolítását.

A tökmag a gasztronómia számos területén megállja a helyét. Segítségével kenyeret, péksüteményt készíthetünk. Jól harmonizál sajtokkal, húsokkal, halételekkel, és természetesen salátákkal, zöldségekkel, minden mennyiségben.

Minden jog fenntartva!