Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Pisztácia 500g

További kiszerelések

Pisztácia 100g

1770 Ft

Pisztácia 500g

8060 Ft

Az érrendszer karbantartója, a szív egészségének felügyelője, és nem mellesleg hihetetlenül finom csemege. A pisztácia rendszeres fogyasztásával számos területen támogathatjuk szervezetünk zavartalan működését.

Az első, és legfontosabb tény, hogy a pisztácia egyszeres telítetlen, omega 3, és 6 zsírsavforrás. Ez a lehető legoptimálisabb zsírsavprofil, ami a szív- és érrendszer „beolajozója”. A zsírsavak biztosítják az érfalak ruganyosságát, ellenállóságát, megakadályozzák a plakk-képződést, gátolják az érelmeszesedést, minimalizálják a trombózis kialakulásának esélyét, ráadásul csökkentik a vér rossz (ldl) koleszterin szintjét. Egy marék pisztáciával olyan löketet adhatunk érhálózatunk egészséges működésének, amire talán nem is gondoltunk. A pisztáciában található E vitamin felelős a bőr szépségéért, a nyálkahártyák kifogástalan állapotáért, a haj ragyogásáért. A legszebb az egészben, hogy az E vitamin zsírban oldódik, amely alapot a pisztácia a lehető legjobb variációban nyújtja. Nem érdemes elmenni szó nélkül ásványi anyag tartalma mellett sem, hiszen a kálium, mangán, magnézium, szelén, réz, cink, és folsav hozzájárulnak a bél- és immunrendszer optimális üzemeléséhez. A pisztácia rosttartalmának köszönhetően kíméletesen, mégis hatásosan támogatja az ideális bélműködést, és a tápanyagok felszívódását.

A pisztácia sokoldalú felhasználhatóságának hála a gasztronómia számos területén megállja a helyét. Természetesen a desszertek világában királynőként trónol, legyen szó süteményről, vagy fagylaltról, de a vele kapcsolatos tudomány nem áll meg ezen a ponton. Saláták, zöldségek, húsos ételek társaként kiváló harmónia hozható létre.

Minden jog fenntartva!