Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Modenai vörös balzsamecet 100 ml

További kiszerelések

Modenai vörös balzsamecet 250 ml

2430 Ft

Modenai vörös balzsamecet 500 ml

3980 Ft

Modenai vörös balzsamecet 100 ml

1650 Ft

A modenai vörös balzsamecet különlegességét tiszta, harmonikus ízvilága, sötétvörös színe, és édeskés-savanykás illata adja, utóbbinál tökéletes egyensúly érvényesül. Kiváló, 5%-os savtartalmát, és értékes jellemzőit a megbízható forrásból származó, nemes szőlőfajtának, a speciális erjesztési, érlelési technikáknak, és az egyedi körülményeket igénylő tárolásnak köszönheti.

A modenai vörös balzsamecet polifenolokban gazdag. Az antioxidánsok igazi csodafegyverek, melyek szervezetünket több oldalról is képesek hatékonyan támogatni. A szabad gyökökről folyamatosan hallani, s ez a pejoratív értelemben vett népszerűség nem véletlen. A rákos megbetegedések, a daganatos sejtburjánzások alapját adják, s ellenük foggal-körömmel, vagy legalábbis modenai vörös balzsamecet fogyasztásával kell küzdeni. A polifenolok ugyanis megkötik a kártékony képleteket, s megakadályozzák azok sokasodását. De ez még nem minden. Az immunrendszer roborálása sem maradhat ki a pozitívumok felsorolásából. Magas C-vitamin tartalma elősegíti szervezetünk védekezőképességének megerősödését. A szív- és érrendszer sem maradhat érintetlenül, ha modenai vörös balzsamecetet fogyasztunk, hiszen kiváló hatóanyagai mérséklik a magas vérnyomást, és csökkentik a vér, rossz koleszterin szintjét.

A modenai vörös balzsamecet friss fűszernövényekkel házasítva a steak vacsorák, hús- és halételek, pácok alapját jelentheti. A frissen sültek, vagy a vadételek is meghálálják a használatát. Természetesen tökéletes harmóniát teremt leveles salátákkal, nyers, párolt zöldségekkel, mártásokkal, szószokkal, levesekkel.

Minden jog fenntartva!