Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Modenai fehér balzsamecet 100 ml

További kiszerelések

Modenai fehér balzsamecet 250 ml

1650 Ft

Modenai fehér balzsamecet 500 ml

3980 Ft

Modenai fehér balzsamecet 100 ml

1510 Ft

A modenai balzsamecetet tiszta, harmonikus illat, édes-savanyú ízvilág, tökéletes, 5%-os savtartalom jellemzi, mely tulajdonságokat a speciális szőlőfajtának, a természetes erjesztésnek, érlelésnek, tárolási körülményeknek és a hagyományos technikáknak köszönheti.

A modenai balzsamecet kiváló kulináris értékekkel büszkélkedhet, de egészségünk megőrzésében is élen jár. Magas antioxidáns, azaz polifenol tartalma miatt több területen is támogatja szervezetünk ideális működését. Egyrészt a szív-és érrendszer védelmében mérsékli a magas vérnyomást, és a vér rossz koleszterin szintjét. Tisztítja az ereket, gátolja a vérrögök képződését. Vízhajtó tulajdonsága miatt a méregtelenítés serkentésében is kiváló. Másrészt hatékonyan küzd a szabad gyökök ellen. Ezek azok, a méltán hírhedt képletek, melyek a rákos megbetegedésekért felelősek. Az antioxidánsok a kóros sejtburjánzást megállíthatják, sőt meg is akadályozhatják. Antibakteriális, valamint gomba- és baktériumölő jellemvonása miatt tisztítja szervezetünket, serkentve a salakanyagok eltávozását. Akut panaszok esetén is érdemes modenai balzsamecetet fogyasztani, de a megelőzés oltárán is áldozhatunk a használatával. A gyomor- és bélrendszer kíméletes védnöke, hiszen elősegíti a tápanyagok ideális felszívódását, ami miatt azok gyorsabban, s nagyobb hatásfokkal hasznosulnak szervezetünkben.

A modenai balzsamecet elhagyhatatlan, ha salátákról, nyers, vagy párolt zöldségekről, mártásokról, szószokról van szó. Pazar páclé készíthető a segítségével hús- és halételekhez, de a grillfogások is meghálálják alkalmazását.

Minden jog fenntartva!