Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Sör balzsamecet 100 ml

További kiszerelések

Sör balzsamecet 250 ml

4540 Ft

Sör balzsamecet 500 ml

8100 Ft

Sör balzsamecet 100 ml

2520 Ft

Az 5%-os savtartalommal rendelkező sör balzsamecet eszenciáját a minőségi, nemes barnasör adja. Az erjesztés, érlelés, és tárolás is főszerepet játszik abban, hogy végül 100%-osan természetes végeredmény, karakteres, jellegzetes íz- és illatvilág szülessen.

A sör balzsamecet elhivatott támogatója a szív- és érrendszernek. Több fronton is segíti az érhálózat optimális működését. Egyrészt mérsékli a magas vérnyomást, és csökkenti a vér rossz koleszterin szintjét. Másrészt főszerepet játszik a vérrögök keletkezésének megakadályozásában, ami elősegíti a vér szó szerint akadálytalan haladását. Magas kálium tartalma miatt védi a kapillárisokat, és támogatja a méregtelenítő folyamatokat, vízhajtó tulajdonságának hála. A balzsamecet polifenolokban dúskál, azaz antioxidáns forrás. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan veszi fel a harcot a rákos elváltozások kialakulásával, vagy azok elpusztításával szemben. Ugyanezen anyagok jótékonyan serkentik az emésztőszervrendszert, támogatva a pepszin enzim aktivitását. A balzsamecet tehát megnöveli szervezetünk felszívó képességét, aminek hála a lényeges ásványi- és tápanyagok könnyebben jutnak el a sejtekhez. Mivel antibakteriális, és vírusölő hatása régóta ismert, így sebek, fertőzések gyógyításában kiváló, de különböző eredetű (például migrénes, ízületi) fájdalmak enyhítésében is élen jár.

A sör balzsamecet hű társa lehet a leveles salátáknak, nyers, vagy párolt zöldségeknek, leveseknek, szószoknak, főzelékeknek. Kihagyhatatlan sültek készítése során, de húsok, halak, sajtok pácolásához, grill fogások alkotásához sem nélkülözhető.

Minden jog fenntartva!