Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Meggy balsamico 100 ml

További kiszerelések

Meggy balsamico 250 ml

4270 Ft

Meggy balsamico 500 ml

7570 Ft

Meggy balsamico 100 ml

2390 Ft

A meggy balzsamecet azonnal felismerhető gránátvörös színéről, és jellegzetes, aromás meggy íz- és illatvilágáról. A harmonikus, hosszan tartó meggyes íz, a szigorúan megválogatott, megbízható forrásból származó alapanyagnak, és a belőle készített meggylének köszönhető. A 100%-os tisztaságot a speciális erjesztés, érlelés, és tárolás hármasa biztosítja. Az ecet savtartalma 5%.

A meggy balsamico antibakteriális hatásának köszönhetően fertőtleníti szervezetünket. A gombák, és baktériumok eltávolításán kívül, egyéb módon is hozzájárul a méregtelenítéshez. Egyrészt vértisztítóként funkcionál, másrészt a gyomor- és bélrendszer támogatásával serkenti a salakanyagok kiválasztását, s ezzel együtt a hasznos tápanyagok optimális felszívódását. Ideális savtartalma miatt az érhálózat elhivatott segítője, képes megnyitni a kapillárisokat, s megakadályozni a vérrögök képződését. Kalcium, kálium, és magnézium tartalma miatt a meggy balzsamecet bátran nevezhető szívbarát ecetnek, ugyanis pozitívan befolyásolja a szívizom működését, és beállítja a megfelelő szívdobogást. A meggy balsamico B vitamin komplexnek is tekinthető, hiszen a B vitamin minden fajtája megtalálható benne. Emiatt nem csak az emésztést segíti (kiemelten a fehérjék, keményítők bontását), de idegrendszerünket is támogatja. A vitamin forrásként szerepet vállal immunrendszerünk roborálásában.

A meggy balsamico kiválóan társítható zöldsalátákkal, de szószok készítéséhez is elengedhetetlen. A desszertek kedvelői semmiképp se hagyják ki a sütemény-kreációk megalkotásából, hiszen általa kiválóan kompenzálható a túlságosan édes ízhatás.

Minden jog fenntartva!