Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Körte balzsamecet 100 ml

További kiszerelések

Körte balzsamecet 250 ml

6140 Ft

Körte balzsamecet 500 ml

11190 Ft

Körte balzsamecet 100 ml

3160 Ft

A körte balzsamecet karakterét a friss, alapos válogatáson átesett körtének köszönheti, melyből előbb körtelé készül. A gyümölcslé aztán speciális erjesztési, és érlelési eljárásokon esik át, végül a legideálisabb tárolási körülmények között, palackozva várja „sorsát”. Alacsony, mindössze 5%-os savtartalom jellemzi.

A körte balzsamecet több fronton is támogatja egészségünk megőrzését. Egyrészt magas kálium tartalmának köszönhetően szívbarát ecet. Mérsékli a magas vérnyomást, csökkenti a rossz koleszterin szintet, és meggátolja a vérrögök képződését. Másrészt mivel a kálium mellett kiemelkedő C, és K vitamin, valamint réz forrás, így hatékonyan veszi fel a harcot a szabad gyökökkel szemben. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a rákos megbetegedések prevenciójában főszerepet vállal, de akut probléma esetén is segítséget nyújthat. Magas rosttartalma miatt a vércukor szintet is optimalizálja, sőt a bélperisztartika előmozdításával a tápanyagok felszívódását is elősegíti. A salakanyagok az ideális bélmozgásnak köszönhetően egyszerűen, és könnyen képesek eltávozni a szervezetünkből, így a körte balzsamecet emésztésünk kíméletes támogatója is egyben. Jól látható, hogy rendszeres fogyasztása nem csak kulináris értéke miatt javasolható.

A grillezett ételek elkészítése során elmaradhatatlan kellék a körte balzsamecet. Kiválóan passzol ezen kívül nyers, vagy párolt zöldségekhez, levesekhez, szószokhoz, mártásokhoz, és természetesen leveles salátákhoz. Kihagyhatatlan desszertekhez, fagylaltkelyhekhez, gyümölcssalátákhoz, de érdemes a segítségével frissítő italkülönlegességeket is készítenünk.

Minden jog fenntartva!