Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Körte balsamico velvet 100 ml

További kiszerelések

Körte balsamico velvet 250 ml

2580 Ft

Körte balsamico velvet 500 ml

4290 Ft

Körte balsamico velvet 100 ml

1700 Ft

A körte balsamico velvet messziről felismerhető lágyan zamatos körte ízéről, és vaníliás beütéséről. A minőségi forrásból származó körte levet speciális erjesztési eljárásoknak vetik alá, majd a megfelelő érlelési technikát követően, különleges tárolási körülményeket biztosítva palackozzák. Savtartalma kifejezetten alacsony, 5%.

A körte balzsamecet a salakanyag eltávolítás mestere. Pozitívan befolyásolja szervezetünk méregtelenítési folyamatait. Egyrészt a bélrendszer működését a perisztaltika serkentésével támogatja. A tápanyagok a nekik megfelelő környezetben jobban, gyorsabban szívódnak fel, míg a salakanyagok gördülékenyebben távoznak el. Azaz nem csak a tisztulást indítja be, de az anyagcserét is hatékonyan pörgeti. Másrészt magas kálium tartalma miatt vízhajtó hatású, ami a vértisztításban jelentős szerepet játszik. A gyomor- és bélrendszer egyensúlyán kívül felelős még a szív- és érrendszer optimális működéséért. A vérrögök keletkezésének megakadályozásával, a magas vérnyomás, és a rossz koleszterin szint csökkentésével igazi „szívbarát” táplálék a körte balzsamecet. Számos pozitívuma közül lényeges kihangsúlyozni még kiemelkedő antioxidáns tartalmát, ami miatt hatékonyan száll szembe a szabad gyökökkel, megsemmisítve őket, ezzel főszerepet vállalva a rákos betegségek megelőzésében, és akut probléma esetén a daganatos sejtek elpusztításában.

A körte balsamico velvet markáns ízvilága miatt tökéletesen harmonizál sajtokkal, de a salátaöntetek, szószok, és mártások sem hiányolhatják jelenlétét. Leveles salátára öntve önmagában, vagy más ecetekkel kombinálva igazán egyedi kulináris végeredményre számíthatunk.

Minden jog fenntartva!