Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Bio alma balzsamecet 100 ml

További kiszerelések

Bio alma balzsamecet 250 ml

4050 Ft

Bio alma balzsamecet 500 ml

7130 Ft

Bio alma balzsamecet 100 ml

2320 Ft

Az alma balzsamecet minőségét, és megbízhatóságát a nagy odafigyeléssel, szigorú követelményeknek maximálisan megfelelő, válogatott, bio alma biztosítja, melyből préselés után lé keletkezik. Az alma levet speciális erjesztési, és érlelési eljárások után, extra körülmények között tárolják. A savtartalma a legkedvezőbb az ecetek között, csupán csak 5%.

A bio alma balzsamecet olyan anyagokat tartalmaz, melyek segítik a savak lebomlását, és ezzel együtt támogatják a lúgok képződését, azaz maga az ecet hiába savas kémhatású, mégis a szervezet lúgosításáért felelős. Kiemelkedő antioxidáns forrás, éppen ezért a szív- és érrendszer nagy barátja, de a daganatos sejtekkel szemben is sikerrel veszi fel a harcot. A szabad gyökök azok a roppant káros anyagok, melyek több fronton is képesek leamortizálni a testünket, s a rákos elburjánzásokért is ők felelősek. Ezeket a képleteket képesek az alma balzsamecetben található antioxidánsok semlegesíteni, és további keletkezésüket meggátolni. Az érhálózat egészségéhez a magas vérnyomás, és a rossz koleszterin szint mérséklésével járul hozzá. A fiatalság kulcsának is tartják a bio alma balzsamecetet, hiszen revitalizálja sejtjeinket.

A bio alma balzsamecetet bátran nevezhetjük a gasztronómia kedvelt hozzávalójának. A leveles saláták elmaradhatatlan társa, de bármilyen zöldséghez fantasztikusan karakteres dresszinget alkothatunk a közreműködésével. Zöldségek tartósításához, savanyúságok készítéséhez is kiváló alternatíva, de tökéletesen harmonizál levesekkel, főzelékekkel, szószokkal, és mártásokkal egyaránt.

Minden jog fenntartva!