Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Alma balsamico velvet 100 ml

További kiszerelések

Alma balsamico velvet 250 ml

2410 Ft

Alma balsamico velvet 500 ml

3970 Ft

Alma balsamico velvet 100 ml

1630 Ft

Az alma balsamico velvet lágy, zamatos, friss alma ízéről, és enyhén vaníliás karakteréről híres. A szigorúan ellenőrzött, minőségi forrásból származó almalé adja az alapját, melyet a különleges erjesztési, és érlelési technikák után, speciális körülmények között tárolnak. A termék így garantálhatóan 100%-osan természetes. A savtartalma mindössze 5%.

Az alma balzsamecetet nem csak azért érdemes rendszeresen fogyasztanunk, mert igazi kulináris élményt nyújt, hanem számtalan, az egészségre gyakorolt pozitívuma miatt is. Antibakteriális hatásának köszönhetően kiválóan fertőtleníti, valamint méregteleníti a szervezetet. Ennek, a mai világban óriási jelentősége van, hiszen folyamatosan káros anyagokkal érintkezünk, sőt megannyi adalékot, tartósító- és vegyszert viszünk be a testünkbe a táplálkozás, de akár a lélegzés során is. A méreganyagok távozását serkentve az alma balsamico velvet segíthet a krónikus fáradtság leküzdésében, ezzel együtt javíthatja általános közérzetünket, növelve energiaszintünket. Magas rosttartalma miatt a gyomor- és bélrendszer kíméletes támogatója. A belek perisztaltikáját serkentve segít abban, hogy a tápanyagok megfelelő mértékben, és gyorsasággal szívódjanak fel, azaz anyagcsere pörgető hatása van, ezen kívül a salakanyagok távozását is előmozdítja, ami a méregtelenítés szempontjából kiemelt fontosságú. Magas vérnyomás, asztma, ízületi betegségek, vagy migrén kezelésében is hatékonyan alkalmazható.

Az alma balzsamecet, köszönhetően egyedi ízvilágának kitűnően harmonizál az érett sajtokkal, de saláták, szószok kiegészítőjeként is maximálisan megállja a helyét.

Minden jog fenntartva!