Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Alma balsamico crema 100 ml

További kiszerelések

Alma balsamico crema 250 ml

5460 Ft

Alma balsamico crema 500 ml

9890 Ft

Alma balsamico crema 100 ml

2890 Ft

Az alma balzsamecet karakteres, intenzív, semmivel össze nem hasonlítható gyümölcsös ízét a megbízható forrásból származó almának köszönheti. A minőségi, válogatott, szigorú követelményeknek megfelelt almalé speciális erjesztéssel éri el palackozható formáját, melyet az extra tárolási körülmények is támogatnak.

Az alma balsamico crema igaz savas kémhatású, mégis lúgosítja a szervezetet, hiszen olyan anyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a savak lebomlását, ezzel párhuzamosan pedig a lúgok termelődését. Az alma balzsamecet dúskál az értékes tápanyagokban, a teljesség igénye nélkül kalciumban, káliumban, magnéziumban, szilíciumban, foszforban, vasban, aminosavakban, enzimekben, pektinben, A, és C vitaminban, valamint béta-karotinban. A felsorolt anyagok komplex hatásának köszönhetően az alma balsamico crema a szív- és érrendszer barátja. Azon kívül ugyanis, hogy csökkenti a vér, rossz koleszterin szintjét, képes megakadályozni a szabad gyökök keletkezését, illetve semlegesíteni a már létrejött képleteket, azaz egyrészt támogatja az érhálózat zavartalan működését, másrészt megelőzi a daganatos elváltozások burjánzását, vagy aktív betegség esetén elősegíti a rosszindulatú sejtek megsemmisítését. Antibakteriális hatása is ismert, azaz kiváló gomba- és baktériumölő, ezért többen is alkalmazzák Candida diéta során.

Az alma balsamico crema nem maradhat le az étlapról, ha hús- vagy halételek készítésén gondolkodunk. A paradicsomos mozarella is megköszöni, ha nyakon öntjük egy kis ecettel, de ha igazán különlegeset szeretnénk alkotni, akkor desszertjeinket, fagylalt kreálmányainkat engedjük harmonizálni az alma balzsamecet karakterével.

Minden jog fenntartva!