Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Bio vörösborecet 100 ml

További kiszerelések

Bio vörösborecet 250 ml

1620 Ft

Bio vörösborecet 500 ml

2410 Ft

Bio vörösborecet 100 ml

1310 Ft

A vörösborecet lelke a minőségi vörösborban keresendő. Az alapanyag határozza meg az ecet milyenségét. Így a megbízható forrásból származó nedű tudja egyedül garantálni a kifogástalan jellemvonásokat, melyek megvalósulásához speciális tárolási körülmények, érlelési technológiák, és eljárások szükségesek.

A bio vörösborecet, ahogy az már a színéből is kiderül, nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat. Manapság rengeteget hallani ezekről, a különleges szerepet betöltő anyagokról. A népszerűségük nem véletlen. Képesek megakadályozni a szabad gyökök keletkezését, de ez még nem minden, hiszen, a már létrejött képleteket is sikeresen megsemmisítik. Ezek a pozitív folyamatok egyedülálló módon támogatják a rákos megbetegedésekkel szemben folytatott küzdelmet, sőt a prevencióban is részt vesznek. A gyulladással járó, kóros elváltozásokat nem csak, hogy enyhítik, de meg is szüntetik. A vörösborecet tehát elősegíti immunrendszerünk optimális működését, ráadásul a szív- és érrendszer védelméért is fellép. A rossz koleszterin szint csökkentésével, az ideális vérnyomás beállításával túlzás nélkül nevezhető érhálózatunk szolgálójának. A vörösborecet fogyasztásával egyszerű, és nagyszerű módon javíthatunk emésztésünkön, serkentve a bélrendszerben zajló folyamatokat, támogatva a hasznos tápanyagok felszívódását, és a méreganyagok eltávozását.

A bio vörösborecet jó, ha mindig kéznél van a konyhai munkálatok során. Leveles salátákra öntve Pazar étket varázsolhatunk, de tökéletesen harmonizál a hús- és vadételekkel, a különböző szószokkal, mártásokkal, és levesekkel.

Minden jog fenntartva!