Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Szilva gyümölcsecet 100 ml

További kiszerelések

Szilva gyümölcsecet 250 ml

2590 Ft

Szilva gyümölcsecet 500 ml

4300 Ft

Szilva gyümölcsecet 100 ml

1700 Ft

A frissen erjesztett szilvaléből Pazar szilva gyümölcsecet készíthető, melynek aromáját, egyedi ízvilágát, és tipikus jellemvonásait a szigorúan megválogatott, minőségi alapanyag, az exkluzív érlelési, és tárolási körülmények biztosítják.

A szilva gyümölcsecet magas vitamin, és ásványi anyag tartalmának köszönhetően egyedülálló módon képes immunrendszerünket roborálni, ezzel javítva általános közérzetünket, s egészségünk állapotát. Nem csak az ellenálló képességünk növekedhet fogyasztásával, de az emésztésünket is pozitívan befolyásolhatja. A bélrendszer perisztaltikus mozgását stimulálva támogatja a táplálék felszívódását, s ezzel együtt a méreganyagok kiválasztását. Az antioxidánsok áldásos tevékenysége köztudott. A szabad gyökök semlegesítésére alkalmas anyagok nem csak a rákkal szembeni küzdelmet segíthetik, hanem enyhíthetik a gyulladásos folyamatokkal járó kellemetlen tüneteket, sőt meg is szüntethetik azokat. A szilva gyümölcsecet A vitamin, és béta karotin forrás is egyben, aminek hála pozitívan hat a látásra, a bőr, és a nyálkahártyák egészségének fenntartására. Kiemelkedő még kálium, vas, és foszfor tartalma. A kálium támogatja az ideális szívműködést, vízhajtó hatása miatt elősegíti a méregtelenítést. A vas a vérképzésben játszik főszerepet, így a szilvaecet fogyasztása vérszegénység esetén is javasolható.

A szilva gyümölcsecet kiválóan harmonizál a különböző húsfajtákkal, például pulyka, kacsa, de vadpörköltek megbolondításához is sikerrel használhatjuk. Elmaradhatatlan társa lehet leveseknek, mártásoknak, szószoknak, de a desszertkülönlegességek világában is megállja a helyét.

Minden jog fenntartva!