Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Sörecet 100 ml

További kiszerelések

Sörecet 250 ml

2470 Ft

Sörecet 500 ml

4070 Ft

Sörecet 100 ml

1670 Ft

A sörecet alapját a speciális erjesztésen átesett, minőségi barnasör adja, aminek karakteres, markáns, mégis lágy ízét, és ezzel együtt vonzó illatát köszönheti. Az ellenőrzött forrás prioritást élvez, ahogy a tárolási körülmények is.

A sörecet elhivatott támogatója a szív- és érrendszernek. Egyrészt emeli a vér, jó koleszterin szintjét, ráadásul ezzel párhuzamosan mérsékli a rossz koleszterin mennyiségét. Másrészt a vérrögök képződését természetes módon megakadályozza, ezzel fenntartva az érrendszer egészséges, szó szerint akadálytalan működését. Kevesen tudják, de szerepet játszhat a kettes típusú cukorbetegség kialakulásának prevenciójában is, ami hatalmas jelentőséggel bír. A sörecet jótékonyan befolyásolja a szellemi frissességet, sőt a csontritkulás megelőzéséért is felelős. Kiváló B vitaminforrás, ami miatt nem csak az egészségünket, de a szépségünket is nagymértékben támogatja. Bőr revitalizáló, és hajregeneráló jellemvonása miatt a sörecet rendszeres fogyasztása kifejezetten javasolható. A sörecet antioxidáns tartalma ellehetetleníti azon enzimek működését, melyek részt vesznek a rákos sejtek kialakításában. A szabad gyökök létrejöttének megakadályozásával, valamint a már jelen lévő képletek megsemmisítésével hatékony fegyvere a rákellenes háborúnak.

A sörecet a saláták nagy barátja, de felhasználása nem merül ki a dresszingek készítésben. Kiváló szószok, mártások megbolondításához, valamint levesek, főzelékek, zöldséges ételek ízesítéséhez. A húsok, halak, grillezett étkek elmaradhatatlan társa, ahogy a steak vacsorák sem nélkülözhetik jelenlétét.

Minden jog fenntartva!