Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Fenyőmag olaj 100 ml

További kiszerelések

Fenyőmag olaj 250 ml

10170 Ft

Fenyőmag olaj 100 ml

4790 Ft

Mint minden hidegen sajtolt olaj, a fenyőmag olaj is 100%-ban természetes, nagyon gazdag többszörösen telítetlen zsírsavakban, minőségileg kifogástalan, szűretlen olaj.

A fenyőmag olaj egészségre gyakorolt jótékony hatását külsőleg és belsőleg alkalmazva is élvezhetjük, emellett a konyhában is megállja a helyét, jellegzetes friss gyanta és fenyő illata miatt, ami kifejezetten egzotikus ízt kölcsönös az olajnak.

Az omega 3 zsírsav révén támogathatjuk szívünk és érrendszerünk egészségét, csökkenti a koleszterin szintet és a vérnyomást. Amennyiben rendszeresen fogyasztunk fenyőmag olajat serkenthetjük anyagcserénket és fokozhatjuk a vérképzést a vérerek rugalmas tulajdonságainak megőrzésével. A telítetlen zsírsavak mellett linolsavban (71%) és linolénban (27,75%) is gazdag, szervezetünk számára elengedhetetlen a bevitele.

A fenyőmag olaj élen jár a különböző allergiák kezelésében, gyomorfekély esetén is pozitív hatást érhetünk el, emellett élénkíti az agyműködést és a memóriát, erősíti az immunrendszert, a fáradság, a stressz tüneteit is csökkenti, de égések, fagyások kezelése esetén is jó hatásfokot érhetünk el.

Pikkelysömör, ekcéma, csalánkiütés, kopaszodás, száraz haj vagy köröm esetén szintén alkalmazhatjuk külsőleg –és belsőleg egyaránt.

A konyhában különösen a gombával, brokkolival és cukkinival alkotnak verhetetlen párost, de lágy sajtok, tészták, halak párolásához is ideális adalék a fenyőmag olaj. A mediterrán és keleti ételek elhanyagolhatatlan kelléke.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!