Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Sárgabarack gyümölcsecet 100 ml

További kiszerelések

Sárgabarack gyümölcsecet 250 ml

2590 Ft

Sárgabarack gyümölcsecet 500 ml

4300 Ft

Sárgabarack gyümölcsecet 100 ml

1700 Ft

A sárgabarack gyümölcsecet tipikus, intenzív íz- és illatvilágával pillanatok alatt bárkit levesz a lábáról. A frissen szedett, szigorúan válogatott, minőségi feltételeknek megfeleltetett sárgabarackléből erjesztett ecet a speciális tárolási körülményeknek, és az előállítás során alkalmazott technikai eljárásoknak köszönheti pozitív tulajdonságait.

A sárgabarack gyümölcsecet kimagasló A, és C vitaminforrás. Niacin, folsav, béta-karotin, kálium, kalcium, foszfor, tartalma is jelentős. Az A vitaminnak köszönhető, hogy a sárgabarack gyümölcsecet késleltetheti az idős korban, oly gyakran jelentkező látásromlást. Antioxidánsokban dúskál, éppen ezért erőteljes a rákellenes hatása. A szabad gyökök semlegesítésével, és azok elszaporodásának megakadályozásával hatékonyan járul hozzá a daganatos elváltozásokkal szembeni küzdelemhez. Pozitívan hat a zsíranyagcserére, ami azt is jelenti, hogy csökkenti a vér rossz koleszterin szintjét. Többek között ezért is nevezhetjük bátran a szív- és érrendszer barátjának, de ehhez még hozzájárul érvédő jellemvonása is. A májat sem hagyja „érintetlenül”, hiszen pozitívan befolyásolja a méregtelenítési folyamatokat, ezzel támogatva a salakanyagok eltávozását. A sárgabarack gyümölcsecet ráadásul optimális bélflórát, s ezzel együtt emésztést biztosít.

A sárgabarack gyümölcsecet édeskés ízű, savas hatású, éppen ezért kiválóan harmonizál gyümölcssalátákkal. A leveles salátákra öntve Pazar végeredményt érhetünk el, de utánozhatatlan társa a gyümölcsös desszerteknek. Ha ez még nem lenne elég felhasználásával exkluzív aperitifet készíthetünk.

Minden jog fenntartva!