Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Paradicsomecet 100 ml

További kiszerelések

Paradicsomecet 250 ml

2140 Ft

Paradicsomecet 500 ml

3410 Ft

Paradicsomecet 100 ml

1530 Ft

A friss paradicsomlé erjesztésével jön létre a paradicsomecet, mely speciális tárolási körülményeket igényel. Az alapanyag megválogatása is prioritást élvez, hiszen a zöldség minősége dönti el, hogy a végeredmény milyen jellemvonásokkal rendelkezik.

A paradicsomecet antioxidáns tartalma miatt kiemelkedő a rákellenes küzdelemben. A káros szabad gyökök, melyekről oly sűrűn hallani idézik elő a daganatos elváltozásokat. Ezeket a képleteket hatástalanítják kiváló végeredménnyel az antioxidánsok, s a prevencióban is főszerepet vállalnak. A pozitívumok sorát erősíti, hogy támogatja a máj működését, mivel határozottan részt vesz a méregtelenítő folyamatokban. A test védelmi erejét nagymértékben segítik a T sejtek, melyekre a paradicsomecet, különösen magas A vitamin tartalmának köszönhetően pozitív hatást gyakorol. A bőrproblémák, és a napégések okozta sérülések orvosának is hívják, de az emésztés elősegítésében is élen jár. A paradicsomecet káliumforrás, éppen ezért a vértisztításban látványos eredményeket érhetünk el rendszeres fogyasztásával, de vízhajtó hatása is lényeges, hiszen ezzel serkenthetők a méregtelenítéssel járó testi folyamatok. Végül a paradicsomecet külsőleg alkalmazva megdöbbentő, de kiválóan fertőtleníti, és gyógyítja a kisebb sebesüléseket.

A karakteres ízvilágú paradicsomecet az olasz konyha szerelmeseinek konyhájából biztos, hogy nem hiányozhat. Kiválóan harmonizál a mozarella sajttal, de leveles salátákra dresszingként is Pazar választás. Húsok, halak pácolásában is eredményes társunk lehet, de grill- és vok ételek, levesek, mártások ízesítésében is verhetetlen.

Minden jog fenntartva!