Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Málnaecet 100 ml

További kiszerelések

Málnaecet 250 ml

2410 Ft

Málnaecet 500 ml

3970 Ft

Málnaecet 100 ml

1630 Ft

A málna gyümölcsecet népszerűségét alapanyagának, a sokak kedvelte málnának köszönheti. Az ellenőrzött, ökológiai forrásból származó gyümölcs speciális erjesztési, majd érlelési folyamatokon esik át azért, hogy végül a legkiválóbb, 100%-osan természetes végeredményt nyújtsa. Intenzív málna íze, és illata bárkit levesz a lábáról.

A málna gyümölcsecet számos vitamin, és ásványi anyag forrása. A, B, C, E vitaminokat, valamint káliumot, kalciumot, magnéziumot, és vasat tartalmaz. A fenti jellemvonásai miatt az egészségmegőrzés több területén is nagy hatásfokkal alkalmazható. Vastartalmának hála például kiváló vérzéscsillapító, de a vérszegénység megelőzésében is főszerepet játszhat. A málnaecet a szív- és érrendszer elhivatott barátja, hiszen nem csak a magas vérnyomást mérsékli, de a vér, rossz koleszterin szintjét is csökkenti, valamint pozitív irányba befolyásolja a vércukor értékét. Enyhe antibakteriális hatása miatt támogatja a megfázásos, lázas tünetekkel járó betegségek gyógyulását, valamint a gyulladásos (vese, és hólyag) folyamatok megszüntetését. A haj, és a bőr szépsége garantálható a fogyasztásával, hiszen közismert ér- és pórusösszehúzó hatása. A csontritkulás kockázatát is mérsékelhetjük általa, ami a korunk előre haladtával mind nagyobb prioritást élvez.

A málnaecet kiváló kiegészítése lehet a gyümölcssalátáknak. A zöldségek világában is maximálisan megállja a helyét, különösen a leveles salátákhoz passzol. Sültekkel, vad- és vöröshúsokkal, de nyers, vagy párolt zöldségekkel is harmonizál. Páclében, szószokban, vagy mártásokban kitűnő adalék, de hihetetlenül képes fokozni a desszertek kulináris értékét.

Minden jog fenntartva!