Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Körte gyümölcsecet 100 ml

További kiszerelések

Körte gyümölcsecet 250 ml

1650 Ft

Körte gyümölcsecet 500 ml

2470 Ft

Körte gyümölcsecet 100 ml

1330 Ft

A szigorúan ellenőrzött, nagy odafigyeléssel válogatott körte adja az alapját a minőségi körte gyümölcsecetnek, melynek zamatos ízvilága, és karakteres illata magával ragadó elegyet alkot. Természetesen készítése során nagy hangsúlyt kapnak az erjesztési, és érlelési folyamatok, valamint a tárolási paraméterek.

A körte gyümölcsecet magas ásványi anyag (magnézium, kálium, kalcium, cink, vas, jód), és vitamin (A, B1, B2, C) tartalommal büszkélkedhet. Nem véletlen tehát, hogy a reuma, ízületi gyulladás megelőzésére is használható, de kiváló ellenszere a kimerültség, depresszió okozta tüneteknek. Antioxidáns forrás is, éppen ezért a daganatos betegségekkel szemben vívott küzdelemben főszerepet játszhat. A szabad gyökök kártékony ténykedése okozza a legtöbb problémát a szervezetünkben, így ezek semlegesítésével tudjuk a leghatékonyabban támogatni immunrendszerünket, és támadni a rákos sejteket. A vérszegénység kezelésében is pozitív eredményeket érhetünk el, ha rendszeresen fogyasztjuk a körte gyümölcsecetet. Preventív képességei vitathatatlanok, de megfázás, vagy akut probléma esetén is sikerrel alkalmazhatjuk, hiszen egészségmegőrző hatása kiemelkedő. Immunrendszerünket természetes gyorsasággal képes roborálni.

A körteecet fizikai jellemvonásai legjobban a saláták (retek, tölgyfasaláta, spenót, sóska, céklalevél stb.) készítése során emelkednek ki. Öntetként, vagy dresszingként bármilyen zöldséges étel mellé tálalhatjuk, de ez még nem minden. Levesek, főzelékek finomítására is alkalmazható, de a hagyományos fogásokat is feldobhatjuk a segítségével.

Minden jog fenntartva!