Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Földiszeder ecet 100 ml

További kiszerelések

Földiszeder ecet 250 ml

2140 Ft

Földiszeder ecet 500 ml

3430 Ft

Földiszeder ecet 100 ml

1530 Ft

Varázslatos zamat, karakteres íz, sötét szín, e három jelző jól körül írja a földiszeder ecet fizikai jellemzőit. Markáns tulajdonságait a speciális erjesztési, és érlelési technológiáknak köszönheti.

A földiszeder ecet kiemelkedő antioxidáns forrás, aminek rákmegelőző hatását is köszönheti. Baj esetén is hatékonyan támogatja a szervezetet a daganatos sejtburjánzások leküzdésében, hiszen egyrészt semlegesíti a káros szabad gyököket, másrészt megakadályozza azok további szaporodását, keletkezését. Magas folsav, vas, kalcium, és C, B vitaminforrás, éppen ezért jótékonyan befolyásolja a szervezetünk vérképzését. Az immunrendszer roborálásában is verhetetlen. Kálium, és magnézium tartalma egyrészt vízhajtó hatású, ami tovább növeli a földiszeder ecet méregtelenítésben megszerzett érdemeit, másrészt pozitívan hat az izomgörcsökre, azaz enyhíti a fájdalmakat, és mérsékli a panaszok előfordulásának mértékét. A salakanyagok eltávozásának támogatásával megfiatalítja egész szervezetünket, ezzel is elősegítve jó közérzetünket, elűzve a krónikussá vált fáradtságot, és a vele járó kellemetlenségeket. A földiszeder ecet az emésztés, valamint a szív- és érrendszer nagy barátja.

A földiszeder ecet gazdag ízforrás, éppen ezért bátran alkalmazhatjuk a gasztronómia számos területén. Kiváló salátaöntet, dresszing készíthető a hozzájárulásával, mivel pazarul harmonizál a leveles salátákkal, zöldségekkel. A vad- és vöröshúsok pácából sem érdemes kispórolni, de tökéletes társa lehet a gyümölcssalátáknak, gyümölcsös teáknak, de akár szomjoltó koktélt is keverhetünk a segítségével.

Minden jog fenntartva!