Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Feketeribizli ecet 100 ml

További kiszerelések

Feketeribizli ecet 250 ml

2560 Ft

Feketeribizli ecet 500 ml

4250 Ft

Feketeribizli ecet 100 ml

1690 Ft

A feketeribizli ecetet elég csak egy pillanatig megízlelnünk, azonnal a ribizli markáns karaktere, a gyümölcs kesernyés különlegessége fog eszünkbe jutni. Ehhez az ízélményhez ráadásul Pazar illathatás is társul, ami a minőségi alapanyagnak, és a speciális eljárási technikáknak a számlájára írandó.

A feketeribizli ecet C-vitamin, antocián, flavonoid, polifenol forrás. A gyakorlat nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy a gyógynövény szavunk logikája mentén bátran nevezhetnénk a feketeribizliből készült gyümölcsecetet gyógyecetnek is. A szabad gyököknek esélyük sincs a daganatos elváltozások támogatására, létrehozására, ha rendszeresen fogyasztunk feketeribizli ecetet. Karotin, B, E vitamin tartalma is kiemelkedő, éppen ezért az immunrendszerünk első számú roborálója. Meghűléses időszakokban különösen javasolt a fogyasztása, de nem érdemes elhanyagolni a vírusmentes hónapokban sem. A vérszegénységgel küzdők számára is megváltást hozhat kortyolása, hiszen magas kalcium, és vas tartalma elősegíti a vörösvértest-képződést, és ezzel együtt megemeli a hemoglobin szintet. Méregtelenítő, vízhajtó hatása sem ismeretlen, és a vér rossz koleszterin szintjét is képes csökkenteni.

A feketeribizli ecettel számtalan fogást bolondíthatunk meg. Gyümölcsök, leveles saláták, és zöldségek kiváló társa, de sültekhez, vad húsokhoz is nagyon illik, akár pácként elkészítve. Ez, azonban még nem minden. A desszertek világában kalandozva bátran ízesíthetjük süteményeinket vele, ezzel is különleges ízhatást biztosítva. A nyári fagylalt kehely, vagy épp a téli Szilveszteri pezsgő kivételesen exkluzív kiegészítőjévé is válhat.

Minden jog fenntartva!