Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Bio fehérborecet 100 ml

További kiszerelések

Bio fehérborecet 250 ml

1650 Ft

Bio fehérborecet 500 ml

2470 Ft

Bio fehérborecet 100 ml

1330 Ft

A fehérborecet titka a minőségi fehérborban rejlik, és annak erjesztésében, érlelésében, és tárolásában. A végeredmény az a tipikus illat- és ízvilág, ami markánssága hűen őrzi az alapanyag karakterét.

A bor alkohol tartalma az erjesztési eljárásoknak köszönhetően ecetsavvá alakítható, ilyen módon a bio fehérborecet antioxidánsokban gazdag elikszírré változik, melyet egészségünk megőrzésének érdekében ildomos sűrűn fogyasztanunk. Az ízérzékelésünk a túlságosan intenzív ingerek miatt idővel kopik. A fűszerek, a nagy mennyiségű só, és cukor alkalmazása eltompítja ízlelőbimbóinkat. A fehérborecet képes arra, hogy ezt a negatív irányba eltolódott egyensúlyt helyre állítsa, s visszahozza az ízek ideális, és valós érzékelését. Emésztést serkentő, s javító jellemvonása miatt kifejezetten javasolható a szenzitív gyomrúak számára. Nem csak a bélbolyhok, hanem az immunrendszer működését is befolyásolja, ráadásul közreműködik a vér rossz koleszterin szintjének csökkentésében. A bio fehérborecet a szív- és érrendszer barátja. Kiemelkedő antioxidáns tartalma miatt hatékonyan támogatja a daganatos elváltozásokkal szembeni küzdelmet, a szabad gyökök semlegesítésével, és azok elburjánzásának megakadályozásával.

A bio fehérborecet univerzális kiegészítővé avanzsálhat a konyhában, hiszen számos étel elkészítéséhez használhatjuk, nagy sikerrel. Egyrészt természetesen tökéletes salátákhoz dresszingként, vagy szószokba. Másrészt húsok pácolásához, levesek, főzelékek megbolondításához is ajánlható, de az alkalmazásának gyakorlatilag csak a képzeletünk, és bátorságunk szabhat határt.

Minden jog fenntartva!