Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Cseresznye gyümölcsecet 100 ml

További kiszerelések

Cseresznye gyümölcsecet 250 ml

2430 Ft

Cseresznye gyümölcsecet 500 ml

3970 Ft

Cseresznye gyümölcsecet 100 ml

1630 Ft

A cseresznye gyümölcsecetnek nem csak az íze, de az illata is tipikus, intenzív, semmivel össze nem téveszthető. A minőségi, válogatott ökológiai forrásból származó cseresznye mindennek az alapja, s ehhez társulnak a nagy odafigyelést, precizitást igénylő eljárások, mint az erjesztés, és érlelés.

A cseresznye gyümölcsecet jótékony hatásait egyetlen szóban is összefoglalhatjuk: méregtelenítés. Magas ásványi anyag, nyomelem, és vitamin tartalma gondoskodik arról, hogy szervezetünkben, több fronton is beinduljanak a salaktalanító folyamatok. Egyrészt a vérben végez nagytakarítást, aminek következtében a méreganyagok okozta ízületi panaszok csökkenhetnek. Másrészt eljutva az emésztő szevrendszerig végig tisztítja a bélbolyhokat, a perisztaltikus mozgást elősegítve, és stimulálva. Mivel testünkből eltávoznak a káros anyagok, így a tisztulás jelei külsőleg is megmutatkozhatnak. Az addig zsíros, aknés, pattanásos bőr kisimultabbá válhat. A cseresznye gyümölcsecet káliumforrás is, azaz vízhajtó hatású, ami még rátesz a méregtelenítés lapátjára egyet. A cseresznye gyümölcsecet C, és B vitamin tartalma kiemelkedő, előbbi a kollagén termelését elősegíti, aminek köszönhetően bőrünk megfiatalodhat. Végül, de nem utolsósorban jelentős lúgosító hatása is, azaz általa az immunrendszerünk ellenálló képessége növekszik.

A cseresznye gyümölcsecetből kiváló pác készíthető húsokhoz, de akár zöldségek gryllezéséhez, sütéséhez. Akkor sem nyúlunk mellé, ha leveles salátákhoz, nyers, vagy párolt zöldségekhez tálaljuk dresszingként, de levesek, főzelékek, mártások ízesítőjeként is megállja a helyét.

Minden jog fenntartva!