Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Birsalma gyümölcsecet 100 ml

További kiszerelések

Birsalma gyümölcsecet 250 ml

2140 Ft

Birsalma gyümölcsecet 500 ml

3410 Ft

Birsalma gyümölcsecet 100 ml

1530 Ft

A friss birsalma levéből erjesztett, speciális tárolási technikával őrzött, és érlelt birsalma ecet intenzív gyümölcs ízéről híres, melyet alapanyagának: a válogatott, minőségi forrásból származó, kifogástalan egészségnek örvendő birsalmának köszönheti. A palack alján lerakódott rost teljesen normális jelenség, jó példája annak, hogy minden cseppnyi érték a kupak alá került.

A birsalma ecet szervezetünk anyagcseréjére, és emésztésére kollektíven pozitív hatást gyakorol. Egyrészt képes felgyorsítani a bontási folyamatokat, azaz a tápanyagok gördülékenyebben, gyorsabban haladnak át a bélrendszeren. Mivel a bélflórára is stimulálóan hat, így közvetve immunrendszerünket is erősíti. Másrészt gátolja a zsírok lerakódását, sőt mérsékli a vér rossz koleszterin szintjét. A gyomor- és bélpanaszok nagyon megnehezíthetik az életünket. Ebben a problémás helyzetben kínál finom, és hatékony megoldást a birsalma ecet, amely méregtelenítő, salaktalanító jellemvonásai mellett a májműködést is támogatja. A káros anyagok akadálytalanul távozhatnak el testünkből, ráadásul a birsalma ecet a vízháztartásunkat is pozitív irányba mozdítja el, így a létező összes fronton megindul a sejtek tisztulása, ezzel együtt szervezetünk regenerálódása.

A birsalma ecet egyedülállóan zamatos ízvilággal büszkélkedhet, éppen ezért kár lenne mellőzni a gasztronómia területeiről. Gyümölcs- és leveles salátákkal Pazar harmóniát alkot, de bátran keverhetjük zöldségekhez is. A kísérletező kedvűek bátran kipróbálhatják a szokványos, hagyományosnak mondható ételekhez is, pikáns végeredményben bízva.

Minden jog fenntartva!