Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Bio almamust 250 ml

További kiszerelések

Bio almamust 500 ml

2650 Ft

Bio almamust 250 ml

1740 Ft

Az almamust ecet semmivel össze nem téveszthető, intenzív gyümölcs aromáját két komponensnek köszönheti. Egyrészt az alapanyagának, amely védett ökológiai forrásból származik. Másrészt az elkészítési eljárásoknak, azaz a speciális erjesztési, és érlelési folyamatoknak.

Az almamust nem csak nagyon finom, de határozottan egészséges is, éppen ezért ildomos rendszeres fogyasztásával támogatnunk szervezetünk optimális működését. A fahordóban érlelt, nagy odafigyeléssel kiválogatott alma a megfelelő erjesztési folyamatoknak hála egyéb, adalékanyag hozzáadása nélkül éri el végleges formáját, ami már palackozható. Az üvegek alján látható rostanyag teljesen normális, ez is jelzi, hogy a készítés során minden csepp értékes alkotóelem a palackba került. Felbontás után a legideálisabb hűtőben, vagy hűvös helyen tárolni, hiszen az almamust ecet könnyedén tovább erjedhet. Az immunrendszer ideális működéséhez elengedhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok, és az antioxidánsok. Ez a hármas határozza meg szervezetünk ellenállóságának mértékét, s pont ez a triumvirátus található meg nagy mennyiségben az almamustban. Az antioxidánsok ráadásul bizonyítottan főszerepet játszanak a rákos megbetegedésekkel szembeni küzdelemben, hiszen a szabad gyökök megkötésével semlegesítik az elburjánzó folyamatokat.

Az almamust ecet gasztronómiai értékei mellett nem érdemes elmennünk szó nélkül. Önmagában fogyasztva is frissítőként hat, de belekeverhetjük mártásokba, levesekbe, főzelékekbe is. A különböző leveles saláták, vagy nyers zöldségek karakterét is kiemeli, ami miatt kedvelt dresszing alapanyag.

Minden jog fenntartva!