Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Almaecet 100 ml

További kiszerelések

Almaecet 250 ml

1470 Ft

Almaecet 500 ml

2120 Ft

Almaecet 100 ml

1250 Ft

Az almaecet intenzív, karakteres gyümölcs illatáról ismerhető fel, melyet a készítése során alkalmazott speciális érlelési, erjesztési eljárásoknak köszönhet. Természetesen a kifogástalan végeredményhez minőségi, válogatott forrásból származó alma felhasználása szükséges, mely 100%-os megbízhatóságot, s ezzel együtt maximális ízélményt biztosít.

A betegségek a szervezet savas közegében érzik igazán jól magukat. Az almaecet fogyasztásával hatékonyan lúgos irányba tolhatjuk el testünk PH-ját, amivel egyrészt fertőtleníthetjük sejtjeinket, másrészt növelhetjük immunrendszerünk ellenálló képességét. Mivel mindehhez erőteljes méregtelenítés is társul, így a krónikus fáradtság természetes ellenszere egyben. Zsírbontó jellemvonásának köszönheti kedveltségét a fogyókúrázók körében. A kutatások egyértelműen bebizonyították, hogy rendszeres fogyasztásával csökkenthető a koleszterin szint, és a magas vérnyomás, tehát az almaecet a szív- és érrendszerünk nagy barátja. A gyümölcsecetekhez hasonlóan a bélrendszer mikro flóráját pozitívan befolyásolja, feltöltve ezzel beleinket hasznos baktériumokkal, melyek nem csak emésztésünket, hanem immunrendszerünk működését is támogatják. Reflux, gyomorégés, de még allergia esetén is sikeresen alkalmazható. Magas magnézium tartalma miatt csökkenti az izomgörcsök gyakoriságát.

A gyümölcsecetek családjában az almaecet az egyik legnépszerűbb gasztronómiai körökben. A só használatát könnyen mérsékelhetjük, ha a receptekben almaecettel kompenzálunk. Leveles saláták, nyers- és párolt zöldségek hűséges társa, de mártásokat, leveseket, főzelékeket is sikeresen ízesíthetünk a segítségével.

Minden jog fenntartva!