Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Sáfrányos szeklicemag olaj 100 ml

További kiszerelések

Sáfrányos szeklicemag olaj 200 ml

1173 Ft

Sáfrányos szeklicemag olaj 500 ml

2557 Ft

Sáfrányos szeklicemag olaj 1000 ml

5085 Ft

Sáfrányos szeklicemag olaj 100 ml

657 Ft

A sáfrányos szeklicemag olaj kiváló az emésztő, és kiválasztó szervrendszer erősítésében, támogatásában. Egyrészt, ha beépítjük napi táplálékaink összetevőjeként, akkor ideális irányban befolyásolhatjuk az emésztésünket. Hatására ugyanis a tápanyagok felszívódása hatékonyabbá válik, aminek következtében az anyagok hasznosulása is optimalizálódik. Másrészt a vese, és a hólyag zökkenőmentes működését támogathatjuk akkor, ha rendszeresen fogyasztunk sáfrányos szeklicemag olajat. Gyermekeknél ágybavizelés esetén, míg az idősebb korosztály számára az inkontinencia tüneteinek enyhítésére javasolható. Mivel a hidegen sajtolt olajok összes pozitívumát magában hordozza, így nagymértékben óvja a szív- és érrendszer működését. Ezt egyedülálló zsírsav profiljának köszönheti, amely koncentrált telítetlen zsírsavakat jelent. A gyakorlat nyelvére lefordítva a sáfrányos szeklicemag olaj képes meggátolni a plakk-képződést az érfalon (mely érelzáródáshoz vezethet), pozitív irányban befolyásolja a vér rossz (ldl), és jó (hdl) koleszterin szintjét (előbbi mennyiségét csökkenti, utóbbi koncentrátumát növeli), ezen kívül mérsékli a magas vérnyomást, és a szívinfarktus kialakulásának kockázatát. Összefoglalva nagymértékben növeli a szív funkcionalitását. A sáfrányos szeklicemag olaj vitaminkomponensei különlegessé teszik a hidegen sajtolt olajok világában. Koncentrált K, és E vitamin tartalma támogatja az érfalak ruganyosságát, és a bőr regenerálódását.

A halványsárga, kellemes illatú sáfrányos szeklicemag olaj határozottan jól passzol salátákhoz, zöldséges, vegetáriánus fogásokhoz, de a kísérletező kedvű konyhatündérek pácléként is felhasználhatják.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!