Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Petrezselyem olaj 100 ml

További kiszerelések

Petrezselyem olaj 200 ml

1173 Ft

Petrezselyem olaj 500 ml

2557 Ft

Petrezselyem olaj 1000 ml

5085 Ft

Petrezselyem olaj 100 ml

657 Ft

A petrezselyem olaj a hidegen sajtolt olajok közé tartozik, tömény, karakteres petrezselyem íze teszi különlegessé. A petrezselyem olaj antibakteriális készítmény, így már a szájüregbe kerülve kifejti jótékony, fertőtlenítő hatását. Abban az esetben, ha fertőzés áll fenn a szervezetben azonnali segítséget nyújthat a fogyasztása. Egyedülálló módon alkalmas az idegi eredetű, tehát idegrendszeri bántalmakra visszavezethető emésztési zavarok kezelésére. Amellett, hogy megnyugtatja a bélbolyhokat, tisztítja is az emésztőszervrendszert, amivel támogatja annak optimális működését, elősegítve ezzel a tápanyagok akadálytalan felszívódását. A petrezselyem olaj roboráló szernek sem utolsó, hiszen magas energiatartalma mellett képes fokozni az étvágyat, így mondjuk betegség utáni lábadozás során felgyorsíthatja a rehabilitáció lefolyását. Az allergiás reakciók, panaszok enyhítésében is főszerepet játszik. A hidegen sajtolt olajok antioxidáns források, ez alól a petrezselyem olaj sem kivétel. Ezen tulajdonságának köszönhetően hatásosan veszi fel a küzdelmet a rákkal szemben, a szabad gyökök keletkezésének megakadályozásával. Nem csak az idegi alapú emésztési gondok doktora, hanem az idegek nyugtatója is. Kálium tartalma miatt enyhe vizelethajtó hatása is ismert. A bőrrel kapcsolatos panaszok enyhítésére külsőleg alkalmazandó. Orvosi kutatások bebizonyították, hogy a T-sejtek lymphómás megbetegedésének orvoslásában kiemelkedő szerepet tölthet be.

A petrezselyem olaj a saláták, öntetek, és szószok nagy barátja, de bátran kísérletezhetünk felhasználásával húsos ételek, főzelékek, levesek elkészítése során is.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!