Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Meggymag olaj 100 ml

További kiszerelések

Meggymag olaj 200 ml

1285 Ft

Meggymag olaj 500 ml

2836 Ft

Meggymag olaj 1000 ml

5644 Ft

Meggymag olaj 100 ml

712 Ft

A meggymag olaj egyedülálló módon, a reaktív szabadgyökök megkötésére képes anyagokat tartalmaz nagy mennyiségben, melyek óvják, védik a szívizmot a súlyosabb károsodásoktól. Antioxidáns, és bioflavonoid forrás, éppen ezért a rákkal szemben is hatásosan veszi fel a küzdelmet. A meggymagolaj hatásai között tartják számon, hogy a kiválasztó szervrendszer általános állapotát javítja. Az ízületi gyulladás, és a köszfény fájdalmas tüneteit enyhíti, ezen kívül a vesekő képződés megakadályozásában is élen jár. Mivel eredményesen javítja a szív funkcionalitását, ezzel együtt mérsékli az infarktus kialakulásának kockázatát, és általánosan pozitívan hat keringési rendszerünk működésére. A meggymag olajat érdemes külsőleg is alkalmaznunk, hiszen magas E vitamin tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt, megakadályozza a sejtek öregedését, és fokozza a bőrerek vérkeringését. A meggymag olaj hatásai olyan kiemelkedőek a szépségápolásban, hogy a kozmetikumokat gyártó cégek rendszeresen alkalmazzák készítményeikben, mint természetes összetevőt. Antibakteriális tulajdonsága miatt egész szervezetünket fertőtleníti, ráadásul magas energiatartalmának hála roborálószerként sem utolsó. A szív- és érrendszer védelmét nagyban elősegíti kiváló telítetlen zsírsav profilja, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy a telítetlen zsírsavak hozzájárulnak az erek egészséges működéséhez, és a rossz (ldl) koleszterin szint csökkentéséhez.

A meggymag olaj kellemes, bársonyos íze miatt kiváló kiegészítője lehet édességeknek, desszerteknek. Vállalkozó szelleműek bátran kipróbálhatják levesek, és köretek megbolondításához is, de húsok mellé sem rossz választás.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!