Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Kukoricacsíra olaj 100 ml

További kiszerelések

Kukoricacsíra olaj 200 ml

447 Ft

Kukoricacsíra olaj 500 ml

740 Ft

Kukoricacsíra olaj 1000 ml

1453 Ft

Kukoricacsíra olaj 100 ml

293 Ft

A kukoricacsíra olaj természetes bőrápoló szerként is ismert, hiszen képes visszatartani a vizet, megakadályozva a bőr kiszáradását, azaz nagyfokú hidratálásra képes. A sejtek megfelelő minőségű és mennyiségű vízellátása kiemelkedően fontos, hiszen immunrendszerünk pajzsa, a bőr csak akkor tud kifogástalan hatékonysággal üzemelni, ha mindent megkap az optimális működéshez. Külsőleg alkalmazva a fejbőrünkre kenve megszüntethetjük a száraz, érdes tapintású hajat. A kukoricacsíra olaj immunrendszert erősítő jellegét alfa-tokoferol tartalmának köszönheti, mely egy olyan fajtája az E vitaminnak, mely nagy hatékonysággal roborálja szervezetünket. A hidegen sajtolt olajok minden pozitív jellemzőjét magában hordozza, így kiváló támogatója a szív- és érrendszernek. Kutatások konkrétan figyelték a magas vérnyomásra kifejtett hatását, és az eredmények pozitív változásról, azaz az értékek csökkenéséről számoltak be. Mivel a kukoricacsíra olaj fitoszterol forrás is egyben, így hatásosan csökkenti a táplálékból felvett koleszterin mennyiségét, ezáltal képes mérsékelni vérünk rossz koleszterin szintjét. A kukoricacsíra olaj antibakteriális jellemzője miatt kiválóan alkalmazható sebek gyógyítására, de fogyasztásával szervezetünk védelmét is garantálhatjuk, fogyasztásával gombaölő hatása is érvényre juttatható. Érdekességként ajánlható külső felhasználásra is, mivel gombaölő tulajdonságát kamatoztathatjuk kiskertünkben, ahol a növényekre locsolva megóvhatjuk őket a megbetegedéstől.

A hidegen sajtolt olajok családjába tartozó kukoricacsíra olaj kifogástalan társa lehet a salátáknak, zöldséges, vegetáriánus fogásoknak, de köretek ízesítésében is megállja a helyét.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!