Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Kapor olaj 100 ml

További kiszerelések

Kapor olaj 200 ml

1173 Ft

Kapor olaj 500 ml

2557 Ft

Kapor olaj 1000 ml

5085 Ft

Kapor olaj 100 ml

657 Ft

A kapor olaj a kismamák körében kifejezetten népszerű, hiszen serkenti a tejtermelődést. A szoptatási időszakban nem egy édesanya szenved attól, hogy nem elégséges az anyatej-kiválasztása. Ez mind a babát, mind az anyát megviseli. A kapor olaj kíméletesen oldja meg ezt a nehézséget, nem véletlen, hogy tejhajtószerként is ismerik. Azon édesanyák számára is segítséget nyújthat, akiknek ideiglenesen megtorpant a tejtermelésük. Ezen kívül a kisbabák emésztését is nagymértékben támogatja. Nem egy újszülött szokott felfúvódással, bélgörcsökkel küzdeni. A kapor olaj, azonban képes az emésztőszervrendszer működését úgy támogatni, hogy közben megnyugtatja az irritált bélbolyhokat. A kapor olaj antibakteriális hatása sem elhanyagolható. Külsőleg tökéletesen alkalmas sebek, horzsolások kezelésére, de belsőleg fertőtleníti a húgyutakat, veséket, azaz a kiválasztó szervrendszert. A hidegen sajtolt olajok családjába tartozik, így szív- és érrendszerünk védelmében is főszerepet játszik. A magas minőségű zsírsav profilja biztosítja az érfalak ruganyosságát, a rossz koleszterin szint csökkentését, és a magas vérnyomás mérséklését. A kapor olaj ezeken kívül kiválóan nyugtatja a gyomrot, hiszen képes optimalizálni az enzim, és nedvtermelődést, az epe működését, és az emésztés teljes folyamatát. Gyomorfájás, vagy fekély esetén is javasolható rendszeres alkalmazása.

A hidegen sajtolt olajokhoz hasonlóan a kapor olaj kiváló salátákhoz, zöldségekhez, vegetáriánus fogásokhoz, de húsokat, halakat is pácolhatunk a segítségével. Főzelékek, levesek kiegészítőjeként is megállja a helyét, ráadásul konzerváló hatása miatt tovább marad jó a vele elkészített étel.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!