Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Fokhagyma ízű napraforgó olaj 100 ml

További kiszerelések

Fokhagyma ízű napraforgó olaj 200 ml

559 Ft

Fokhagyma ízű napraforgó olaj 500 ml

1020 Ft

Fokhagyma ízű napraforgó olaj 1000 ml

2012 Ft

Fokhagyma ízű napraforgó olaj 100 ml

349 Ft

A fokhagyma ízű napraforgó olaj speciális keverékét nyújtja a hidegen sajtolt napraforgó olajnak, és a benne található, kellemes, aromás ízhatást kiváltó fokhagymának. A napraforgó olajat bátran nevezhetnénk a szív- és érrendszer elhivatott barátjának. Telítetlen zsírsav tartalma miatt óvja, és védelmezi az érfalak ruganyosságát, és nagymértékben csökkenti a rossz (ldl) koleszterin szintjét. A kutatók már évekkel ezelőtt bebizonyították, hogy önmagában a koleszterin szint nem mérvadó, sőt maga a koleszterin sem ártalmas. Szét kell választani, két részre. Így született meg a hdl, azaz a „jó”, és az ldl, vagyis a „rossz” koleszterin. A hidegen sajtolt napraforgó olaj előbbi mértékét növeli, utóbbi mennyiségét pedig csökkenti a vérben, ezzel pozitívan előmozdítva az egészséges érrendszeri működést. Ezen kívül a vérrögképződést is megelőzi. A napraforgó olaj híres immunerősítő hatásáról, ami antioxidáns, és ásványi anyag tartalma miatt hangsúlyos. Vírusos fertőzések idején roboráló hatását könnyen kiaknázhatjuk, ráadásul a fokhagyma olajjal kombinált variáns duplán hat szervezetünk ellenálló képességére. Rendszeres fogyasztásával jobb közérzetet biztosíthatunk önmagunk számára, amihez nyilván hozzájárul az ízlelés élménye is.

A fokhagyma ízű napraforgó olaj kiváló páca lehet húsoknak, de pótolhatatlan kiegészítője a salátáknak, zöldséges étkeknek. A fokhagyma ízvilága mellett jótékony hatásait is kiélvezhetjük, a hidegen sajtolt napraforgó olaj pozitív tulajdonságai mellett, kettő az egyben.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!