Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Feketecsalán olaj 100 ml

További kiszerelések

Feketecsalán olaj 200 ml

1704 Ft

Feketecsalán olaj 500 ml

3884 Ft

Feketecsalán olaj 1000 ml

7739 Ft

Feketecsalán olaj 100 ml

922 Ft

A hidegen sajtolt olajokra oly jellemző zsírsav profil az aranysárga színű feketecsalán olaj velejét is alkotja. Omega 3, 6, 9 zsírsav tartalma kiemelkedő, melyek több oldalról is pozitív hatást gyakorolnak szervezetünkre. Egyrészt biztosítják a szív- és érrendszer optimális működését, a rossz koleszterin (ldl) szint csökkentésével, a plakk-képződés megakadályozásával. Másrészt az immunrendszert stimulálják, erősítik. Harmadrészt a vércukor szint ideális karbantartását is garantálják. Az omega 3, és 6 zsírsavakat esszenciális zsírsavaknak nevezzük, hiszen az emberi szervezet zökkenőmentes üzemeléséhez elengedhetetlenek. Mivel természetes úton testünk sejtjei nem képesek előállítani ezeket a létfontosságú anyagokat, így gondoskodnunk kell bevitelükről. A feketecsalán olaj kiváló választás. Az allergiában szenvedők számára is ajánlható a hidegen sajtolt olajok fogyasztása. A feketecsalán olaj alkalmazásával kiemelkedő eredményeket értek el a kutatók az irritáció tüneteinek enyhítésében, és megszüntetésében. Az Alzheimer-kórral együtt élőknek is reményt nyújthat ez a termék, hiszen az orvostudomány bizonyítottan pozitív változásokról tett tanúbizonyságot, rendszeres használatával. A szívinfarktus túlélőinek a rehabilitációban rengeteget segíthet a feketecsalán olaj, hiszen sejtmegújító, regeneráló hatása gyorsítja a felépülés menetét, és lerövidíti a talpra álláshoz vezető időt. (Hozzájárulva a szívaritmia, és a trombózisveszély mérsékléséhez.)

A feketecsalán olaj kedvelt kelléke az ázsiai konyhának, így az egzotikus ízvilág szerelmeseinek elengedhetetlen kiegészítőjévé avanzsálhat.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!