Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Búzacsíra olaj 100 ml

További kiszerelések

Búzacsíra olaj 200 ml

1173 Ft

Búzacsíra olaj 500 ml

2557 Ft

Búzacsíra olaj 1000 ml

5085 Ft

Búzacsíra olaj 100 ml

657 Ft

A búzacsíra olaj sűrű, sárgás-barnás színű, szinte kenőcs állagú, kellemes gabona illatú folyadék. A búzacsíra olaj hatásai pozitívan befolyásolják szervezetünk egészségét, általános állapotát. Sokrétű pozitív tulajdonságai szerteágazó. Táplálja, és óvja a bőrt, ami miatt a szépségápolási készítmények kedvelt összetevője. A bőr ruganyossága, tónusossága növelhető, ez különösen igaz a striák esetében. Mivel a búzacsíra olaj elősegíti az új sejtek képződését, azaz regeneráló hatású, így a ráncok eltűntetésében is verhetetlen. A száraz bőr kiváló eredményességgel kezelhető, a szerkezet javító hatásának köszönhetően. Döbbenetes adat, de a bőrfiatalító csodaszernek is nevezett búzacsíra olaj előállításához, egy liter esetén fél tonna búza szükséges. Mivel koncentráltan tartalmaz E vitamint, így kiváló konzerváló szer, nem véletlen, hogy a különböző masszázsolajok, hidratáló készítmények sűrűn előforduló összetevője. A búzacsíra olaj hatásai között nem szerepel a zsíros tapintású bőr, vagy a zsíros filmréteg. A bőrre kenve azonnal felszívódik, és selymes, rugalmas, bársonyos tapintású bőrt kölcsönöz használójának. Ennek az oka egyszerű, a búzacsíra olaj összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrzsíréhoz, emiatt egyszerűen, gyorsan képes felszívódni, és hasznosulni.

A búzacsíra olaj hatásait nem csak külsőleg alkalmazva élvezhetjük, hanem, ha gasztronómiai ténykedésünk kellékévé tesszük. Kiválóan társítható salátákhoz, zöldséges, vegetáriánus fogásokhoz, de remek kiegészítője a gabonás egytálételeknek is. A főzelékek, vagy gombás raguk elkészítése során se feledkezzünk meg alkalmazásáról.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!