Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Bio tökmagolaj 100 ml

További kiszerelések

Bio tökmagolaj 250 ml

5350 Ft

Bio tökmagolaj 500 ml

9640 Ft

Bio tökmagolaj 100 ml

2810 Ft

A tökmagolaj mélyzöld színű, tipikusan dióra hajazó aromájú, friss kenyérhéj, és karamell tónussal rendelkező, a gasztronómiában, és az egészség- szépségápolásban alkalmazott hidegen sajtolt olaj. Ha a tökmagolaj ára a vitamin tartalmának mértékével lenne azonos, akkor bizony a csillagos égig szökhetne az értéke, hiszen nyugodtan tekinthetjük vitaminbombának is. Szervezetünk számára a legértékesebb anyagokat koncentráltan tartalmazza. Az A vitamin támogatja a gerincünket, segíti a sejtek felépülését, és nagy szerepet vállal hajunk, és bőrünk szépségében. Az E vitamin egyedülálló módon gyorsítja a hámosodást, és a sebgyógyulást. A C-vitamin pedig roborálja immunrendszerünket. A tökmagolaj B vitamin forrás is, aminek hála az idegek kisimulnak, a nyugodtság garantálható. A csontjaink, fogaink védelme is fókuszba kerül, hiszen magas foszfor tartalma segít mind az épülésben, mind a regenerációban. A kálium ezen felül támogatja izmaink, és idegeink kifogástalan működését, és elősegíti a szív- és érrendszeri panaszok megelőzését. A tökmagolaj árak eltérőek lehetnek a piacon, de a választás során egyetlen szempontot kell szem előtt tartanunk: a minőséget. A hidegen sajtolt tökmagolaj minden káros anyagtól mentes, s létfontosságú összetevőit tökéletesen megőrzi.

A tökmagolaj árától függetlenül a legkedveltebben alkalmazott konyhai kiegészítő. Nem csak nagy népszerűségnek örvend, hanem széles körben felhasználható. Kiváló harmóniát alkot a túróval, vagy a különböző szendvicskrémekkel, de levesek, szószok, főzelékek ízesítésére is tökéletes. A hidegtálak Pazar kiegészítője lehet, ahogy kifogástalan vegetáriánus étkek készíthetők a hozzájárulásával.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!