Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Repce sütőolaj 500 ml

Repce sütőolaj 500 ml

1580 Ft

A repceolajat kíméletes sajtolási technológiával állítják elő, amely során semmilyen káros vegyi- és adalékanyaggal nem érintkezik, így tisztasága kifogástalan. Felbontatlanul, hűvös, száraz helyen, akár két évig is probléma nélkül eláll, de a kinyitást követően egy évig garantálható a minősége. A hidegen sajtolt repceolaj hírnevét természetes hashajtó, és méregtelenítő hatásának köszönheti. Az elmúlt esztendőkben fedezték fel mind többen az általa kínált pozitív egészségügyi előnyöket. A régészeti feltárások rátaláltak több leírásra is, melyek arról tanúskodnak, hogy a repceolajat Egyiptomban gyógymódként alkalmazták. Kleopátra például segítségével ragyogóbbá varázsolta a szeme fehérjét. A XVII. században már Amerikában, és Európában sem volt ismeretlen. A hidegen sajtolt repceolaj tehát pozitívan befolyásolja a szem egészségét. Száraz szemre kifogástalan választás a repceolaj, melyből szemcseppet készítve könnyedén orvosolhatjuk az amúgy számos kockázattal járó, kellemetlen tüneteket produkáló szárazságot. A korai szürkehályog eltűntetésében is kiváló hatékonyságú, lefekvés előtt pár cseppel becseppentve gyorsan érzékelhető a pozitív változás . Azért érdemes a lefekvés előtti időpontot kijelölni, mivel a repceolaj elhomályosítja a látást egy kis időre ami napközben némi kényelmetlenséget okozhat a számunkra. A hidegen sajtolt repceolaj magas vitamin tartalmának köszönhetően serkentően hat a hajnövekedésre, és csökkenti a gyulladások kialakulását, illetve enyhíti azok tüneteit.

A repceolaj magas füstölési ponttal rendelkezik, éppen ezért bátran hevíthető. Akár olajsütőben is felhasználható. Kiváló rántott fogások készíthetőek az alkalmazásával, de hidegen saláták önteteként is Pazar választás.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!