Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Máriatövis olaj 100 ml

További kiszerelések

Máriatövis olaj 250 ml

4180 Ft

Máriatövis olaj 500 ml

7330 Ft

Máriatövis olaj 100 ml

2320 Ft

Az aranyszínű máriatövis olaj kellemes illatáról, és enyhén füves aromájáról ismert. A hidegen sajtolt olaj védi májunkat a megbetegedésektől, ám a prevenció mellett aktívan is hozzájárul a méregtelenítés sikerességéhez. Rendszeres alkalmazásával a krónikussá vált májbetegségek területén is tapasztalhatók pozitívumok. A máriatövis olaj nagyon magas antioxidáns tartalmával ellenállhatatlan módon veszi fel a harcot a rák kialakulásáért felelős, szabad gyökökkel szemben. A méregtelenítés összefüggésében előtérbe kerül a bőrrel kapcsolatos allergiás, illetve egyéb irritációk okozta tünetek enyhítése. Akár még pikkelysömörrel szemben is hatékonyan veszi fel a küzdelmet. A hidegen sajtolt olaj a máj tehermentesítésével a bőr kiválasztását is megkönnyíti, emiatt a pattanások, ekcémák is eltűnhetnek. A máriatövis olaj hidegen sajtolási eljárással készül, emiatt nem érintkezik semmilyen káros adalék, vagy színezőanyaggal, vegyszerrel. Tisztaságának köszönhetően bátran fordulhatunk alkalmazásához. A hidegen sajtolt olaj javítja a vastagbél működését, hatékony az epekővel, epehólyaggal kapcsolatos problémákkal szemben, ezen kívül pedig az esszenciális zsírsavaknak köszönhetően a szív- és érrendszer is biztonságosabb feltételek mellett üzemelhet. A legújabb kutatások a máriatövis olaj és a cukorbetegség pozitív kapcsolatát, eredményesen vizsgálják.

A máriatövis olajból kiváló minőségű majonéz, salátaöntet készíthető, de magában használhatjuk bárány, és/vagy borjúhúsok ízesítéséhez, pörköltek fűszerezéséhez, nyers, vagy párolt zöldségek kiegészítéséhez, és köretek (főtt burgonya, rizottó stb.) elkészítéséhez.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!