Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Bio mákolaj 100 ml

További kiszerelések

Bio mákolaj 250 ml

6170 Ft

Bio mákolaj 500 ml

11260 Ft

Bio mákolaj 100 ml

3160 Ft

A hidegen sajtolt mákolaj világossárga színnel, finom, kifejezetten lágy illattal, és intenzív, markáns mák aromával büszkélkedhet. A mákolaj hajlamos az avasodásra, ezért optimális tárolására felbontva kiemelkedően fontos nagy figyelmet fordítanunk. A hidegen sajtolt mákolaj rendszeres fogyasztásával nem csak, hogy megelőzhető a csontritkulás, de nem egy kutatás bizonyítja, hogy már meglévő betegség esetén is érhető el látványos javulás. Magas vastartalma miatt vérszegénység esetén kiemelkedő fontossággal bír a fogyasztása. Természetesen nem csak vérképzés céljából előnyös az alkalmazása: gyermekek, terhes nők, sportolók, és idősök számára is maximálisan javasolható. A mákolaj természetes nyugtató hatással rendelkezik, azaz pozitívan befolyásolja az idegrendszer működését úgy, hogy fogyasztása nem eredményez hozzászokást, függőséget. Az álmatlanság leküzdésében is főszerepet vállal, lefekvés előtt fogyasztva tehát támogatja nyugodt éjszakai alvásunkat. A hidegen sajtolt mákolaj egyedülálló módon erősíti az immunrendszer optimális működését, ezzel nagymértékben növeli szervezetünk ellenálló képességét. Kiemelkedő esszenciális zsírsav tartalma miatt a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében szerepet vállal, de mérsékli a koleszterin szintet, és a magas vérnyomást is.

A hidegen sajtolt mákolaj a sütési munkálatok Pazar kiegészítője lehet, hiszen tökéletesen párosítható édes tésztákhoz, süteményekhez, azaz különböző desszert költeményekhez, igaz sokan társítják nagy sikerrel salátákhoz is.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!