Naturadr

Rendelhet telefonon, vagy üzenetben ide kattintva! 06-30-452-7803

Makadámia dió olaj 100 ml

További kiszerelések

Makadámia dió olaj 250 ml

9440 Ft

Makadámia dió olaj 100 ml

4500 Ft

A makadámdió olajra az aranysárga szín jellemző, de karakteres, dióra hajazó illat- és ízvilágáról is könnyen felismerhető. A hidegen sajtolt olaj az extraszűz olívaolajnál is több telítetlen zsírsavat tartalmaz, azaz a szív- és érrendszerre kiemelkedően jó hatást gyakorol. Ám felkapottságát mégis a kozmetikai érában elért sikereinek köszönheti. Száraz, viszkető, szenzitív bőrre a makadámdió olaj maga a megváltás, és a gyors, mellékhatásoktól mentes segítség. Alkalmazásával például habfürdőhöz, tusfürdőhöz keverve puhítja, hidratálja, ellenállóbbá teszi a bőrt, emellett öregedés gátló hatásának köszönhetően a fiatalosság, ruganyosság záloga is egyben. Kiváló smink eltávolító tulajdonsága miatt közkedvelt arcápoló. Elegendő néhány csepp hidegen sajtolt olajat egy vattapamacsra csepegtetni, és a make-upnak búcsút inthetünk. Gyulladáscsökkentő hatása miatt ajánlott pattanások kezelésére, de a bőr pirosságát is pillanatok alatt eltünteti, emiatt szoláriumozás, vagy napozás után is javasolható az alkalmazása. A terhességi csíkok sem maradhatnak biztonságban, hiszen a makadámdió olaj képes leszámolni, az oly sok bosszúságot okozó striákkal. Fiatalító, hidratáló hatását leggyorsabban egy arcpakolás felhelyezésével tapasztalhatjuk meg. Ám természetesen nem érdemes megfeledkeznünk a fogyasztásával kapcsolatos, fent említett pozitívumokról sem. Esszenciális zsírsav tartalma egész szervezetünkre kirobbanóan pozitívan hat, és kulcsfontosságú szerepet vállal egészségünk fenntartásában.

A makadámdió olaj Pazar kiegészítője az ázsiai konyhának, vagy éppen a vokban készült fogásoknak, de vegetáriánus ételekhez, zöldleveles salátákhoz, és krémlevesekhez is kiváló.

Bontatlanul akár 15-18 hónapig is tárolhatjuk, ám felbontva 3-4 hónapon belül érdemes felhasználni, hogy a hidegen sajtolt olajban található értékes alkotóelemek ne veszítsenek minőségükből.

Minden jog fenntartva!